Monumente - Impresii de călătorie PDF Imprimare Email
Autor Echipa ACS   
Marţi, 28 Iunie 2011 11:28
poieni_exterior

Vara este un anotimp al concediilor sau al weekend-urilor dedicate călătoriilor.

Şi dacă tot suntem în acest anotimp, de ce să nu ne oprim în drumurile noastre şi la monumente? Puţin trurism cultural nu strică nimănui.

 

Câteva sugestii sau impresii de călătorie din partea noastră poate vă vor încuraja în acest sens. Şi pentru că fiecare monument are propria poveste, scrisă de-a lungul timpului de  oameni, am vrea să vă arătăm puţin cum le-am găsit noi în timpul călătoriilor.

 

Ne propunem aşadar, să lansăm o nouă serie de articole în cadrul secţiei monumente a site-ului ACS, care va cuprinde impresii de călătorie.

Poate trebuie să specific de acum că unele observaţii poartă amprenta formării profesionale, aceea de restaurator, sau că unele observaţii sau impresii au trecut prin filtrul percepţiei personale influenţate desigur de oamenii pe care i-am gasit acolo. Ei şi mai ales modul cum se raportează la monumentele pe care le au în grijă, ne-au făcut să plecăm de acolo cu sufletul plin de zâmbet sau încărcat de tristeţe.

Monumente – impresii de călătorie este o rubrică care poate fi completată şi de voi.

Daca aţi fost la un monument care a lăsat asupra voastră o impresie puternică, puteţi să ne trimiteţi un scurt articol pe care noi îl vom încărca pe site. Atenţionam însă că nu vor fi publicate acele texte care conţin injurii, dar nici acele articole care îşi propun să denigreze. Suntem de părere că vorba bună şi puterea exemplului sunt mult mai constructive.

Curtisoara_exteriorPolovragi_exteriorhurezi_naoscalinesti_bolta_pronaosCurtea_de_Arges
 
Google bookmarkDel.icio.usTwitterFacebook
Author of this article: Echipa ACS

Alte articole publicate de acest autor


Editura ACS

Muzeul Ascuns

Arbore 14 mic pt site

patrimoniu pentru copii

Arbore 14 mic pt site

Login FormSubscribe Here

pentru a primi stirile paginarestaurarii.ro scrieti aici adresa voastra de email

Autori

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com